Певицата Сиза получи наградата Жена на годината на списание Billboard на официална

...
Певицата Сиза получи наградата Жена на годината на списание Billboard на официална
Коментари Харесай

Сиза беше обявена за Жена на годината на сп. BIllboard

Певицата Сиза получи премията " Жена на годината " на списание  " Billboard "  на публична гала, която се състоя в Лос Анжделис, предава задокеанската преса.

Макар и албумът ѝ " SOS " да оглави класацията на изданието за 10-а непоследователна седмица, приемайки премията, изпълнителката на " All the stars " сподели, че е смутена от достойнството.

" Наистина желая животът ми да бъде освен това от музика ", сподели тя. " Да бъда освен това от актьор. Искам да послужвам на другите, желая да послужвам на хората, желая да бъда отворена и разполагаем за всичко, което Бог желае за мен, и да споделям " да " на всичко, което е ужасно, на всичко, което наподобява, че не е за теб или където не принадлежиш. "

Предишни носители на престижото отличие са Карди Би, Били Айлиш, Ариана Гранде и Оливия Родриго.

" SOS " е осмият албум, който оглавява класацията " Billboard 200 " 10 непоследователни седмици от 2010 година насам. Първият сингъл от него " Kill Bill " е най-високо класиралата се ария на певицата до момента, предава Българска телеграфна агенция. Тя доближи второ място.

Сиза завоюва премията " Rulebreaker " (Нарушаващ правилата) на " Billboard " през 2018 година Тя е на турне до края на месеца.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР